Horecadiëtist

De horecadiëtist is de specialist in het adviseren en begeleiden van restaurants, bistro's, traiteurs en andere (horeca)ondernemingen op het gebied van voeding en wettelijke regelgeving m.b.t. allergenen, etikettering, hygiëne, ... .

Mensen zijn steeds bewuster met eten bezig. Gezonde, lekkere voeding is meer dan een hype!
Ze willen een menukaart die hierop inspeelt. Ook verwachten ze juiste informatie over ingrediënten en allergenen. 

 

Enkele manieren waarop de horecadiëtist kan bijdragen, zijn:

  • berekeningen van voedingswaarden en recepten;
  • etikettering van de, door u ontwikkelde, voedingsmiddelen;
  • advies over allergeneninformatie (sinds 13/12/2014 wettelijk vereist);
  • advies en begeleiding van verbeteringen op het vlak van HACCP;
  • kwaliteitscontroles van gerechten / maaltijden.

 

Healthy Food Projects geeft je graag concreet advies en/of begeleiding op maat. Heb je interesse of een vraag, neem dan gerust contact op met ons.


Horecadiëtist

Workshops